Guardia Nueva - Instagram Guardia Nueva - Youtube Guardia Nueva - Facebook

Tango- ja viihdeorkesteri

Guardia Nueva


Guardia Nueva konsertoi Ikaalisissa ja Jyväskylässä

Guardia Nueva konsertoi Ikaalisissa ja Jyväskylässä

2.07.2013
Viihde- ja tango-orkesteri Guardia Nueva valloittaa heinäkuussa uusia areenoita. Torstaina 4. heinäkuuta orkesteri konsertoi Sata-Häme Soi -festivaalin perinteikkäässä Valkea Ruusu -konsertissa Ikaalisissa. Guardia Nuevan solisteina artistitaivaan kiintotähdet, ihastuttava Arja Koriseva ja sykähdyttävä Tapani Kansa sekä orkesterin riveissä myös muusikkona kunnostautuva hurmaava laulajatar Jonna Pirttijoki.

Tasan viikkoa myöhemmin, 11. heinäkuuta Guardia Nueva johdattelee Jyväskylän Kesän Intohimojen iltaan Kampuksen kentän teltassa. Intohimoja tulkitsemassa upea sopraano Mari Palo, rakastettu tangokuningas Matti Korkiala sekä Jonna Pirttijoki.

Määrätietoista ja rohkeaa työtä

Reilussa kymmenessä vuodessa Guardia Nuevasta on kasvanut kapellimestarinsa Raimo Vertaisen johdolla Suomen ykkösrivin orkesteri. Kuusitoista taitavaa muusikkoa tekee energisen kapellimestarinsa johdolla määrätietoista ja tarmokasta työtä valloittaen rohkeasti sekä uusia areenoita että musiikin saroja. Guardia Nuevalla ei ole tarvetta tyytyä yhteen muottiin. Repertuaari on vuosien saatossa kasvanut argentiinalaisesta tangosta suomalaiseen viihdemusiikkiin, elektrotangoon, kirkko- ja joulumusiikkiin.

– Minulle on sanottu, että Guardia Nueva on enemmän kuin orkesteri, se on elämys, joka on parhaimmillaan itse koettuna. Tervetuloa konserttiin! Raimo Vertainen toivottaa.

Torstai 4.7.2013 klo 18 Ikaalinen-Sali, Valkea Ruusu -konsertti. Solisteina Arja Koriseva, Tapani Kansa ja Jonna Pirttijoki

Torstai 11.7.2013 klo 19 Jyväskylän Kesä, Kampuksen kenttä. Intohimojen illan solisteina: Mari Palo, Matti Korkiala ja Jonna Pirttijoki

Uutiset

Lataa lisää